Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Amsterdam Schiphol taxi

Amsterdam Luchthaven Transfers

Reserveer uw Amsterdam Schiphol Airport transfers vooraf en sta in slechts 30 minuten in het centrum van de stad. Prijzen beginnen vanaf slechts 30 euro (met GRATIS annulering)

Vakantie Extras Trustpilot

Taxibestellen wordt door meer dan 6.380 klanten op Trustpilot als uitstekend beoordeeld.

Amsterdam is een unieke en bruisende stad vol cultuur, geschiedenis en sfeer. Boek uw Amsterdam Airport transfers bij Taxibestellen, en u kunt in slechts 30 minuten DIRECT vanaf Schiphol genieten van deze opwindende stad. Of als u een betaalbare taxi terug naar Schiphol nodig heeft, hebben we die ook.

Als u valt voor de charmes van Amsterdam, waarom kijkt u dan niet eens naar onze Schiphol luchthaven transfers om te ontdekken wat dit prachtige land nog meer te bieden heeft? Amsterdam transfers zijn beschikbaar in het hele land, naar populaire resorts zoals Rotterdam, Den Haag en Gouda.

Goedkoop Amsterdam Schiphol Luchthaven Transfers vanaf € 32 euro per taxi

Ontdek het aanbod aan gedeelde en privé transfers vanaf Amsterdam Schiphol Airport die u in slechts 30 minuten naar het centrum van Amsterdam brengen, met prijzen onder de 32 euro

Amsterdam Luchthaven Transfers

Hoe het werkt

Vanaf het moment dat u op het boekingsformulier klikt tot het moment dat u klaar bent voor uw Schiphol transfer, het kan echt niet eenvoudiger:

Selecteer uw transfer met behulp van onze boekingsmotor. Zodra u heeft geboekt ontvangt u een bevestigingsmail. Zorg ervoor dat u deze ergens veilig bewaart, aangezien u deze nodig zal hebben wanneer u uw transfer van Schiphol Airport neemt.

Wanneer u geland bent op Amsterdam Schiphol Airport, begeeft u zich naar de aankomsthal.
Kijk uit naar iemand met een bord met uw naam erop. Dat is uw chauffeur, die u naar uw transfer voertuig zal brengen.
Het kan ook zijn dat u uw chauffeur ontmoet bij een aangewezen balie in de aankomsthal.
U vindt alle details in uw bevestigingsmail, dus als u twijfelt, kijk daar dan even.
Boek uw luchthaventransfer vooraf bij Taxibestellen en ontspan in de gemoedsrust dat alles al geregeld is voordat u zelfs maar uw huis verlaat.

Uw luchthaventransfer in Amsterdam

Op de luchthaven Schiphol

Wanneer u in Amsterdam aankomt, vindt u uw chauffeur volgens de aanwijzingen op uw bevestiging.
Uw chauffeur brengt u rechtstreeks naar uw hotel, dus u hoeft alleen maar achterover te leunen, te ontspannen en de wereld aan u voorbij te zien gaan.

FAQ

  • Mijn vlucht is vertraagd! Wat gebeurt er nu?
    Als uw vlucht vertraagd is en u later op Schiphol aankomt dan verwacht, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bel uw vervoerder op het nummer dat op uw bevestiging staat en hij zal uw chauffeur laten weten dat hij op u moet wachten, of hij kan een andere transfer regelen die op u staat te wachten wanneer u aankomt.

Wanneer het tijd is om naar huis te gaan

Dus u heeft de tulpenvelden verkend, door de grachten gevaren en een pannenkoek of twee geproefd en nu is het tijd om thuis te komen. Als u vaarwel zegt tegen Amsterdam, hebben wij ervoor gezorgd dat uw transfer terug naar de luchthaven is geregeld. Op uw bevestiging staan de details van de tijd en de locatie van uw pick up.

Wij raden u aan om ongeveer 15 minuten voor uw ophaaltijd klaar te staan, zodat alles soepel verloopt.

Een gids voor Amsterdam

Amsterdam kan het beste in één woord worden samengevat: opwindend. Of u nu een cultuurliefhebber of een feestbeest bent, de Nederlandse hoofdstad biedt een duizelingwekkend scala aan attracties en evenementen. Voor degenen die op zoek zijn naar een beetje geschiedenis, biedt Amsterdam verschillende musea, waaronder het Van Gogh en het Rijksmuseum, evenals mooie voorbeelden van de Nederlandse architectuur bezaaid door de stad. Misschien wel de belangrijkste en meest bezochte historische locatie is het Anne Frank huis, dat elk jaar miljoenen mensen van over de hele wereld trekt.

Naast de mogelijkheid om gemakkelijk door de stad te reizen door mee te doen met de miljoenen fietsers, beschikt Amsterdam ook over een aantal prachtige grachten die een geweldige manier zijn om de stad in een ontspannen en luxe tempo te bekijken. Deze ervaring is des te gedenkwaardiger als de grachten ‘s avonds prachtig verlicht zijn. Een ervaring die u niet mag missen.

Taxibestellen.nl biedt een compleet aanbod van tickets voor attracties in heel Amsterdam. Kijk hier voor een volledig overzicht van wat er te doen is.

Betrouwbare Schiphol taxi van Taxibestellen.nl