Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Auto bestickering, waarom wel en waarom niet?

Er zijn genoeg mensen die groot voorstander zijn, maar daartegenover staat dat er ook een ruim aantal mensen is die helemaal niets heeft met reclame op auto. Zij zijn van mening dat het zonde is van hun mooie auto, bus of oplegger. In dit artikel belichten we het grootste voordeel, en het grootste nadeel van stickers op voertuigen. Wellicht dat dit voorstanders doet inzien welke nadelen er zijn, en de tegenstanders welke voordelen er zijn. Een frisse blik werpen op een kwestie zoals deze is zeker niet verkeerd, want er zijn zowel belangrijke voordelen als nadelen. Lees snel verder en kom erachter welke voor- en nadelen stickers op een voertuig kunnen hebben.

Voordelen

Het grootste voordeel van het bestickeren van je auto, vrachtwagen, bestelbus, trein, oplegger of ander openbaar vervoer, is dat je direct reclame maakt naar iedereen die je passeert op de weg. Sta je bij het stoplicht te wachten? Grote kans dat je dan weleens om je heen kijkt naar andere auto’s of dingen om je heen. Onbewust neem je dan op welke stickers je op auto’s ziet. Denk aan het logo van een auto wasstraat, een kapsalon of een kledingmerk. Je maakt toch een stukje reclame voor je organisatie.

Nadelen

Het grootste nadeel is toch wel dat mensen direct vanaf de buitenkant van de auto kunnen zien bij welke organisatie je hoort. Laat je bijvoorbeeld de personenauto van een personeelslid bestickeren? En wordt deze aangehouden door de politie vanwege bijvoorbeeld een snelheidscontrole of iets dergelijks, dan weet iedereen direct waar deze persoon bij hoort. En dit geldt natuurlijk ook voor andere overtredingen. Het is altijd van belang dat je je netjes gedraagt in het verkeer, maar zeker wanneer je stickers op je voertuig hebt zitten is het dubbel belangrijk.

http://www.bergslot.com/informatie/reclame-auto-en-vrachtwagen/

Related Posts

Een webcam cover, ja natuurlijk!

Poffertjespannen verkopen? Dit heb je zoal nodig

Botox in het ziekenhuis