Dit zijn de voordelen van een refurbished MacBook

Published by: 0

Wil je overstappen naar een MacBook? Waarschijnlijk ben je er al achter gekomen dat het kopen van een nieuwe MacBook erg duur kan zijn. Daarnaast is het kopen van een tweedehands MacBook voor velen ook geen optie, omdat het risico op een miskoop aanzienlijk is bij particulieren aankopen.

Wat is een refurbished MacBook?

In principe zijn refurbished MacBooks gereviseerde tweedehands MacBooks. Het verschil tussen refurbished en tweedehands is dat een refurbished Macbook grondig nagekeken, indien nodig gerepareerd en professioneel gereinigd is. Bij Forza Refurbished krijg je ook nog een standaard twee jaar garantie en gratis laad accessoires meegeleverd. Hierdoor kun je gelijk gebruik maken van de MacBook en ben je ook nog eens verzekerd van een maximaal betrouwbare aankoop.

Je bespaart veel geld

De meeste mensen kiezen voor een refurbished MacBook vanwege de prijs. Je kunt namelijk tot wel 60% goedkoper uit zijn in vergelijking met de prijs van bijvoorbeeld een MacBook Pro. Maar dit is niet het enige voordeel van refurbished. Je levert ook nog eens een positieve bijdrage aan het milieu omdat de devices een tweede leven krijgen.

Tweedehands en refurbished: wat is het verschil

Het kan zijn dat het verschil tussen een tweedehands en refurbished MacBook Pro niet direct duidelijk voor je is, heel begrijpelijk! Een refurbished MacBook is vrijwel altijd een eerder gebruikt device, net zoals een tweedehands MacBook van een particulier. Toch is er een groot verschil tussen beiden en dat is de product kwaliteit. Een MacBook van Forza Refurbished is grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en professioneel gereinigd. Een tweedehands MacBook van een particulier kan er aan de buitenkant fantastisch uit zien, dit terwijl er inhoudelijk van alles mis mee kan zijn. Een refurbished MacBook van Forza is altijd 100% technisch in orde.

Conclusie

Een MacBook kopen kan een erg dure uitgave zijn, zeker wanneer je kiest voor een MacBook Pro. Voor veel mensen is een tweedehands MacBook van een particulier ook niet altijd de uitkomst. Wees verstandig en kies voor een betrouwbare en betaalbare refurbished MacBook. Je bespaart veel geld en krijgt ook nog een standaard twee jaar garantie.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-macbook