Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Dozen op maat hebben zo hun voordelen

Dozen op maat heb je niet zo snel nodig als je (af en toe) een pakket of geschenk verstuurt naar een familielid, vriend(in) of een persoon die gewoon een artikel heeft gekocht of aangevraagd. In zulke situaties werkt een standaard kartonnen doos die je overal vandaag kunt halen ook prima.

Als je echter een bedrijf of een online winkel hebt en daarnaast (veel) zaken doet op eBay of Marktplaats of een van de vele van dergelijke online portals, dan moet je zeker dozen op maat gebruiken om je producten te verzenden. Overweeg de volgende voordelen met betrekking tot de redenen voor het gebruik daarvan ten opzichte van de standaard dozen.

Dozen op maat zorgen voor een goede ‘Branding’

Het meest opvallende voordeel van het gebruik van dozen op maat ten opzichte van een standaard kartonnen doos is wellicht marketing en branding. Het uiterlijk van de doos zal de eerste indruk zijn die klanten van je bedrijf of online shop krijgen. Profiteer van deze kans om je merk, je zichtbaarheid en je potentieel voor toekomstige zaken met de klant verder te versterken. De Dozenhal kan belangrijke details op je kartonnen verpakkingsdozen drukken. Maak gebruik van deze mogelijkheid bij op maat gemaakte dozen. Er is meer dan voldoende ruimte om je merk, product of dienst te promoten. Laat je bedrijfslogo, bedrijfsnaam en eventueel andere communicatie op de dozen drukken. Hiermee verhoog je je naamsbekendheid.

Grootte en maatwerk

Door het gebruik van op maat gemaakte dozen zorg je ervoor dat de doos geschikt is om de afmeting af te stemmen op de grootte van het product, zodat er geen ruimte wordt verspild. Bovendien ben je er ook zeker van dat je geld bespaart doordat je geen extra geld hoeft te besteden aan opvulmateriaal. Materiaal dat veelal wordt weggegooid.

Duurzaamheid en bescherming

Op maat gemaakte kartonnen dozen bieden een solide constructie en duurzaamheid, zodat je product veilig bij de klant komt. De professionals van de Dozenhal staan voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan een doos op maat te maken. Een doos die het beste bij jouw product en jouw behoefte past.

Related Posts

Opslagruimte in de Bilt van Opslagman

Onze hoofdstad Amsterdam

Kartonnen bekers