Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Een 3d pen besteld

Ik heb gisteren een printerpenbesteld en vanmorgen had ik hem al in huis! Het was zo’n pakket: een 3d pen inclusief 10 kleuren filament. Filament is de vulling van de 3d pen, het zijn plastic draden die door de pen worden gevoerd en in de punt (nozzle) worden gesmolten waarna het plastic er dus vloeibaar uit komt. De 3d pen is een basis model; ik heb nog nooit eerder met een 3d pen gewerkt, dus wilde eenvoudig beginnen. Het ziet er in ieder geval leuk uit. In de doos zit een blauwe pen en 10 rolletjes verschillende kleuren filament. Om vrolijk van te worden.

Voor het eerst tekenen in de lucht

Er zit een Nederlandse beschrijving bij. Dat vind ik erg prettig, want ik ben niet handig en ook ben ik slecht in de Engelse of Duitse taal. De beschrijving is duidelijk, want alles wordt stap voor stap beschreven. De leverancier kan je ook gewoon bellen als er iets is. Dat kan je niet van alle verkopers van 3d pennen zeggen. Ik heb echt gelet op waar ik de pen zou bestellen. De pen die ik heb aangeschaft heb ik uiteindelijk bij goedkope3dpen.nl besteld, want deze had een hoge klantbeoordeling en bijna 300 reviews. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in 3d pennen en is het dus niet een bijproduct voor hun.

Mijn eerste lijn getrokken

Nadat ik de beschrijving had bestudeerd heb ik de pen aangezet en een leuke kleur filament kopen. De pen was redelijk snel op temperatuur. Ik had via de website van de leverancier voorbeelden gezien en gelezen dat het het beste is eerst een platte tekening te maken. Ik heb een simpele kleurplaat op internet uitgezocht (goede tip van de verkoper!) en die ga ik nu overtrekken. Ik heb er zin in!

Related Posts

Schiphol taxi kan goedkoper

Kartonnen bekers

Waar letten we op bij het maken van een artist impression?