Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Een afscheidscadeau voor een collega

Je wilt graag een afscheidscadeau voor een collega verzinnen, maar kan niet zo snel op een goed idee komen. Bij zo’n afscheid is het altijd leuk om iets te geven wat nostalgische waarde heeft, iets waar de ex-collega nog jaren later naar terug kan kijken en glimlachen. Wat voor een afscheidscadeau voor een collega ga jij geven? Je kunt natuurlijk iets heel simpels doen, een kleinigheidje zoals een bos bloemen. Het is echter bij een collega waar je een goede band mee hebt gehad toch leuker om een groter afscheidscadeau te geven, om die jaren aan goede samenwerking eer aan te doen. Wat is beter dan een glossy geven als afscheidscadeau?

Een afscheidsmagazine geven als afscheidscadeau aan een collega

Denk eens aan alle mogelijkheden die zich voordoen wanneer je een tijdschrift als afscheidscadeau geeft aan een collega. Natuurlijk geen bestaand tijdschrift, maar gewoon er eentje zelf maken! Niet alleen is dit afscheidscadeau persoonlijk voor de collega, maar ook iets waar allerlei andere collega’s aan mee kunnen werken. Het kan gevuld worden met leuke anekdotes over de collega, en met gelukswensen van andere medewerkers. Iedereen kan vertellen wat deze collega voor hun betekent heeft in de tijd dat ze samen hebben gewerkt. Een perfect afscheidscadeau voor het einde van een mooie samenwerking! Maar waar doe je zoiets?

Een tijdschrift maken als afscheidscadeau voor een collega, waar doe je zoiets?

Waar maak je eigenlijk een tijdschrift als afscheidscadeau voor een collega? Zo’n mooi afscheidscadeau kan je eenvoudig maken met Jilster, dé website voor persoonlijke tijdschriften maken. Van Jilster kan je een programma downloaden waarop je heel makkelijk een tijdschrift als afscheidscadeau kunt maken voor die speciale collega. Het programma is intuïtief te gebruiken, slaat tussendoor ook alle verandering op, en is makkelijk te delen met anderen zodat zij er ook aan kunnen bijdragen. Het is heel eenvoudig om foto’s erin te zetten, en we hebben allerlei templates voor de indelen en het ontwerp van die individuele pagina’s met als thema een afscheidscadeau voor een collega. Snel! Er is niet veel tijd meer! Begin vandaag nog aan dat tijdschrift als afscheidscadeau voor een collega!