Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Een bedrijf kan niet camera’s gebruiken als alarmsysteem

Het is steeds duidelijker aan het worden, inbrekers gaan niet steeds vaker voor huizen, maar eerder voor bedrijfspanden met beperkte of geen alarmsystemen. Beveiligingssystemen worden zo herkend door goede criminelen en er is dus ook bekend wanneer er geen goed alarmsysteem aanwezig is. Om te garanderen dat deze dieven buiten blijven moet u een keuze maken tussen de twee soorten alarmsystemen die er zijn om criminelen buiten de deur te houden. Onze aanrader, de Jablotron 100. Dit is beschikbaar bij Arend Beveiliging en kan wel eens dé oplossing voor uw beveiligingsproblemen zijn.

Bedrijfspanden gewild slachtoffer inbraken

Er zijn sinds 2010 steeds meer bedrijven die slachtoffer worden van inbraken vanwege beperkte of ontbreken van alarmsystemen of andere beveiliging. Beveiligingssystemen zoals camerabewaking zijn nuttig om mensen af te schrikken wanneer het dag is en eventueel druk. In de situatie dat een inbreker gericht spullen of geld uit uw bedrijfspand wil stelen, weet deze de camera’s gegarandeerd te vermijden en komt het aan op een alarmsysteem. Niet elk bedrijfspand heeft dit, en de eigenaren moeten hiervoor op de blaren zitten. Een alarmsysteem kan niet garanderen dat de inbreker niet binnenkomt, maar het zal niet ongemerkt zijn en er wordt meteen gealarmeerd bij de politie.

Twee soorten alarmsystemen

Als oplossing voor deze beveiligingsproblemen kunt u kiezen uit twee soorten alarmsystemen. Het eerste alarmsysteem is wat traditioneler en is bekabeld. Hier moet dus daadwerkelijk in de muur een kabel geplaatst worden. Dit is nadelig maar het is wel betrouwbaar en het kan ver reiken. Het alternatief is een alarmsysteem zoals de Jablotron 100, een draadloos alarmsysteem dus. Het nadeel dat men hierbij aankaart is dat er sprake zou kunnen zijn dat er andere apparaten zijn die om dezelfde frequentie werken als bijvoorbeeld de Jablotron 100. Het is echter nog niet eerder voorgekomen bij dit merk en er zijn zelfs nog geen meldingen geweest dat er succesvolle inbraken hebben plaatsgevonden met de Jablotron 100 als beveiligingssysteem. Ga direct naar Arend Beveiliging voor meer advies over deze (soort) alarmsystemen en vraag vrijblijvend advies over uw beveiligingssituatie.

 

https://arendbeveiliging.nl/

Related Posts

Een SEO specialist inhuren voor jouw online marketing

Spellen voor dove en niet dove mensen samen

Nieuwe lampionnen nodig?