Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Freevoice als uw persoonlijke telefoonservice

Kunt u wel een telefoonservice gebruiken? U hoeft niet langer zelf gesprekken te beantwoorden, afspraken te plannen of uw mailbox te beheren. Zo houdt u veel tijd over voor andere belangrijke zaken.

Waarom een telefoonservice?

Een telefoonservice biedt u vele voordelen. Altijd bereikbaar zijn is lastig, zeker als druk bedrijf. Toch kan dat men wel klanten kosten. Daarom is het verstandig om bij een telefoniste op afstand in te huren die voor u altijd de telefoon kan beantwoorden. De telefoniste zal altijd opnemen met de naam van uw bedrijf en blijft deskundig en professioneel. Het contact met de telefonistes is persoonlijk waardoor de klant zich gehoord voelt en zeker weet dat hij/zij serieus genomen wordt als ze met een probleem aankomen.

Waarom Freevoice als telefoonservice?

Nu u misschien overtuigd bent waarom u een telefoonservice moet inschakelen, moeten wij u er natuurlijk nog van overtuigen waarom u dan voor Freevoice moet kiezen. Freevoice is een kleinschalig bedrijf waardoor het contact met de telefonistes persoonlijk verloopt, u krijgt dus geen telefonistes uit een groot callcenter waar het alleen maar draait om de klant zo snel mogelijk te helpen. Bij Freevoice nemen de telefonistes de tijd om naar uw klanten te luisteren en zo goed mogelijk te kunnen helpen. Freevoice is innovatief, deskundig en professioneel gezien de telefonistes up-to-date worden gehouden met diverse trainingen. Een ander groot voordeel is dat het contract iedere maand opzegbaar is – geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. U weet precies waar u aan toe bent als u het contact aangaat. Bovendien beslist u wanneer u de service inschakelt. U kunt ervoor kiezen om de service op bepaalde drukke tijden in te schakelen maar ook voor volle dagen of alleen in de vakanties.

Secretariële diensten

Ook kunt u bij Freevoice Antwoordservice terecht als u een secretaresse nodig heeft op afstand. U kunt hierbij rekenen op het inplannen van afspraken maar ook voor het bijhouden van data in uw database. U kiest voor een betrouwbare, transparante en flexibele secretaresse die ook nog eens goedkoop aangeboden wordt: u betaalt namelijk alleen voor de diensten waar u behoefte aan hebt.

Related Posts

GRIP is de beste partner in het begeleiden van uw interieurprojecten

Dakdekker Lelystad

Bestel nu nieuwe horecamenukaarten