Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

HP PageWide printer van Repromat

Alleen met onze HP PageWide printers is het mogelijk om in één keer de volledige breedte van een pagina te printen! Dat is het grote voordeel aan deze lijn van printers in ons assortiment, hoe breed ermee geprint kan worden. Dat scheelt pas tijd en energie, zeker in sectoren waar er heel veel gewerkt wordt met grote paginaformaten. Deze printer van Repromat in huis halen betekent bijna op automatische wijze sneller en effectiever te kunnen werken dan met de huidige systemen die nu op de markt staan. Er zijn al tal van bedrijven waar wij deze printer aan leveren, en ze zijn stuk voor stuk tevreden met hun producten.

Kies voor de HP PageWide printer

De HP PageWide printer is één van onze meest veelzijdige producten die we aan onze klanten hebben mogen aanleveren in onze 40 jaren aan ervaring in deze sector. Zoals we al eerder vertelden, we leveren ze aan tal van bedrijven die ieder in verschillende branches die er stuk voor stuk heel veel aan hebben. Doordat we al meer van 40 jaar werken als een ervaren en deskundige full-service leverancier van grootformaat print- en scanoplossingen, weten we wanneer een van onze producten echt een pareltje is. Naast het aanbieden van uitstekende grootformaat print- en scanoplossingen, kunt u ook voor veel meer bij ons terecht! Wij hebben totaaloplossingen op het gebeid van hardware, software, service en alle supplies die u nodig zou kunnen hebben. Heeft u al een printer staan waar u ontevreden mee bent? Dan kunt u die gewoon bij ons inruilen voor een betere.

Laat onze professionals u helpen

Veel van onze professionals werken al meer dan 25 jaar voor Repromat, en dat doen ze met veel plezier en betrokkenheid. Dat merkt u wanneer u contact met ons opneemt voor advies of problemen. Onze experts denken zich in op uw situatie, en proberen vanuit uw perspectief uit te vinden wat de beste oplossing is voor u, en niet vanuit de beste mogelijkheden vanuit onze producten. Wilt u eerst wat rondsnuffelen? Bezoek onze showroom! We leiden u graag rond.