Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Kartonnen bekers

 

Voor alles wat betreft kartonnen bekers kunt u bij onze webwinkel terecht. Wij hebben een ruim assortiment aan koffie en theeproducten voor automaten en voor regulier gebruik. Geef er een professionele draai aan en laat uw kartonnen koffiebekers bedrukken met het logo van uw bedrijf.

Verder bieden we nog een breed assortiment aan extra benodigdheden zoals roerstaafjes, speciale sticks voor in de koffie of thee en overige opties als plastic uitvoeringen in plaats van papier. Al met al kunt u ieder aan koffiebeker gerelateerde producten bij ons terecht. Plaats daarom nu nog uw bestelling voor uw kartonnen bekers bij onze handige internetwinkel.

Kartonnen bekers laten bedrukken

Geef een professionele indruk mee aan uw kartonnen bekers, laat een opdruk met uw bedrijfslogo drukken op de buitenkant. Door de full-color afdruk kunt u ieder gewenste afbeelding op het karton laten bedrukken. Deze kleuren geven niet af en behouden hun kleur ondanks de temperatuur van de inhoud.

Op deze wijze kunt u in een korte tijd uw bedrijfsnaam, logo of slogan bekend maken bij een breed publiek met deze drinkbekers. Deze methode van marketing is zeer eenvoudig en effectief voor de prijs. Wilt u dus op een snelle en simpele manier aan uw merknaam werken, laat dan uw kartonnen bekers door ons op een professionele manier bedrukken.

Koffiebeker accessoires

Indien u nog extra koffiebenodigdheden behoeft voor bij uw kartonnen bekers dan is het mogelijk om deze te verkrijgen op Koffiebekerbestellen.nl. Wij leveren al uw aan drinkbeker gerelateerde producten op het gebied van koffie en thee.

Van plastic roerstaafjes tot bijpassende houten roerstaafjes, maar ook creamersticks en suikersticks die het gebruik vereenvoudigen. Met een dispenser kunt u dergelijke sticks makkelijk opbergen en tevoorschijn halen. Deksels op maat houden de vloeistof warm. Wilt u dergelijke accessoires voor bij uw kartonnen drinkbeker doe dan uw bestelling op onze handige webshop.

 

Related Posts

Trendy sieraden displays voor een scherpe prijs

Tandarts nodig? Tandartspraktijkdentia is een populaire tandarts in Rotterdam.

Opslagman