Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Kiezen voor onze schuifpuien

Schuifpuien zijn en doen zoveel meer dan alleen een barrière tussen de tuin en de woonkamer. Met die beschrijving zouden we het namelijk ook gewoon over een muur kunnen hebben. Een schuifpui kenmerkt zichzelf doordat het heel makkelijk alleen maar heen en weer hoeft te schuiven om de tuin toegankelijk te maken, en bovendien ook nog eens doorzichtig is, waardoor zeeën van licht naar binnen kunnen stromen wanneer het zonnetje schijnt. Een woonkamer met een schuifpui erin wordt verlicht met al het licht dat ineens toegang heeft tot alle donkere hoekjes. Een woonkamer met een schuifpui wordt vergroot doordat een schuifpui ruimte creëert. Een woonkamer met een schuifpui wordt verbeterd door de aanwezigheid van een schuifpui. De link tussen binnen en buiten was nog nooit zo sterk geweest.

Alle redenen om te kiezen voor onze schuifpuien

De schuifpuien van Schipper Ede kenmerken zich door het feit dat ze op heel veel manieren besparend zijn. Ten eerste doordat ze heel lang meegaan, het zijn bijna eenmalige investeringskosten waar je mee te maken hebt, één keer installeren en bijna 15 jaar profijt van zonder onderhoudskosten! Dat is het makkelijke van de schuifpuien van Schipper Ede. Daarnaast besparen ze ook geld door de goede isolatiewaarden die ze hebben, zowel voor warmte als geluid. Je hoeft je minder zorgen te maken over de energierekening omdat die steeds een tikkeltje lager is, waardoor je eigenlijk netto ieder jaar de kosten van de installatie terugverdient! Ook heb je niet langer last van het lawaai van buurtkinderen die aan het spelen zijn in de zomer, door het glas hoor je ze niet meer, maar dat is uiteraard een ander verhaal wanneer je de schuifpui open zet.

Kortom

Het is een heel goed idee om te kiezen voor onze schuifpuien, wegens alle bovengenoemde redenen. Echter, een voordeel hebben we nog niet genoemd, en dat is het feit dat ze ook nog eens ruimtebesparend werken! Je schuift ze opzij en klaar, niet langer nemen tuindeuren bijna alle ruimte van de tuin in. Kies voor de verbindende aard van onze schuifpuien, spijt zal je er niet van krijgen.