Meer besparen met R7s LED Lampen

Published by: 0

Siteengin

Je kunt op meer manieren besparen dan met geld alleen. Met LED lampen zijn er diverse manieren waarop je kunt besparen. Bijvoorbeeld bij het gebruik van R7s LED verlichting. Hoe kun je met duurdere LED lampen toch op meerdere manieren tot besparing komen? We zetten de beste besparingen van LED lampen op een rijtje.

 

Spaar energie

LED lampen verbruiken tot wel 90% minder energie in vergelijking met reguliere lampen, en pakweg de helft van Halogeen lampen. Deze energiebesparing zie je terug op de energierekening.

 

Spaar tijd

Door het hogere aantal branduren van LED lampen hoef je minder vaak de lampen te vervangen. Als dat bijvoorbeeld R7s LED lampen zijn op moeilijk te bereiken locaties kan dat veel tijd en moeite besparen.

 

Spaar het milieu

Minder stroomverbruik betekent ook minder belasting voor het milieu. Er is minder uitstoot van CO² en er hoeft minder grijze stroom opgewekt te worden wat de luchtkwaliteit ten goede komt. Daarnaast is er bij minder vervanging van LED lampen ook minder restmateriaal. R7s LED verlichting heeft ook geen schadelijke gassen.

 

Spaar geld

Uiteindelijk is de prijs vaak doorslaggevend bij de keuze voor LED lampen. De besparing in stroomkosten, de besparing in vervangingskosten en de positieve effecten op het milieu kunnen ook op termijn kosten drukken. Kiezen voor LED lampen is kiezen voor geldbesparing.

 

Naast de besparingen zijn er ook diverse voordelen die R7s LED verlichting biedt ten opzichte van conventionele verlichting. De kleurtemperatuur die ook na dimmen gelijk blijft, geen opwarmtijd en geen hete buizen. Er is eigenlijk geen reden om NIET te kiezen voor LED lampen.

https://www.leds-depot.be/