Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Ontdek het baby eerste jaar boek van Studio Ins & Outs

Leg de veranderingen van uw baby vast in het baby eerste jaar boek

De eerste twaalf maanden verandert je kind van een lief, klein baby’tje dat nog bijna niets zelfstandig kan naar een peuter met een eigen karakter en persoonlijkheid. Voor ouders is deze transformatie een wonder waarvan ze getuige mogen zijn. Soms zijn de veranderingen bijna niet bij te houden. Het komt vaak voor dat ouders zich na het eerste jaar afvragen waar de tijd is gebleven. Ze zouden graag een dagboek hebben waarin elke kleine verandering die hun baby gedurende dat jaar heeft doorgemaakt, is vastgelegd om er later in alle rust nog eens van te genieten. Een dergelijk dagboek is nu beschikbaar! Het baby invulboek van Studio Ins & Outs geeft u houvast bij het vastleggen van alle vorderingen van uw baby gedurende het eerste jaar. Veel ouders zijn u al voorgegaan, bestel dus snel het invulboek ‘Baby eerste jaar boek’.

Blader met een glimlach door het baby eerste jaar boek

Het baby eerste jaar boek is een stevig, vierkant boek met voldoende ruimte, niet alleen voor het vastleggen van de stapjes van de overgang van uw baby van een hulpeloos wezentje naar een peuter met een eigen willetje in twaalf maanden, maar ook voor het opschrijven van alle bijzonderheden in dat proces. Er is ruimschoots ruimte voor leuke foto’s en kleine verhaaltjes. Zo bouwt u elke dag aan een fantastische herinnering aan het eerste jaar van uw baby. Na het eerste jaar zult u met een glimlach door het boek bladeren, elke pagina een heerlijke herinnering.

Creëer een schitterende herinnering met baby eerste jaar boek

Gun uzelf deze herinnering en ga snel naar de website om het baby eerste jaar boek te bestellen. Het invulboek is luxueus uitgevoerd op stevig papier, zodat zelfs tekeningen met viltstift niet doordrukken en door de ultra stevige ringband kan het boek worden verrijkt met veel knipsels en foto’s. Ontdek op onze website de vele accessoires bij het invulboek, zoals speciale kleurpotloden, fotomapjes, plakband en nog veel meer. Met het baby eerste jaar boek creëer je een schitterende herinnering.

https://www.studioinsenouts.nl/c-4219027/invulboeken-baby/