Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

oorbellen trends

Ben jij op zoek naar de laatste oorbellen trends? Dan ben je op onze webshop aan het juiste adres! Hier vind je de laatste mode op het gebied van sieraden zoals double dots oorbellen, oormanchetten en natuurlijk de klassiekers zoals gouden oorbellen en hangers. Weet je niet waar je moet beginnen of zoek je naar een specifieke oorbellen trend? Lees snel verder voor de grootste trends in oorbellen!

 

Oormanchetten

Dit zijn oorbellen die een groot deel van je oren bedekken. Ze zien er onwaarschijnlijk mooi uit en je zult meteen opvallen. Je moet wel lef hebben om mee te doen met deze oorbellen trend want oormanchetten zijn echte eyecatchers, je staat meteen in het middelpunt van de belangstelling. Een bijkomend voordeel van oormanchetten is dat ze vaak zonder gaatjes in de oren bevestigd kunnen worden. Voor dames zonder gaatjes zijn oormanchetten dus ideaal. Kijk in de webshop voor de omschrijvingen en detail foto’s.

 

Double Dots oorbellen

De oorbellen trend van dit seizoen is double dots oorbellen. Je ziet ze overal en jij mag ermee gezien worden! Nadat grote sterren als Rihanna ermee gespot werden, of beter gezegd “gedot” werden, waren ze plotseling niet meer aan te slepen! Nu is deze oorbellen trend gelukkig weer gewoon bij ons op voorraad. Wat zijn double dots oorbellen? Heel simpel, oorbellen met een versiering aan beide zijden. Aan de ene kant zie je een prachtig gedetailleerd bolletje, en aan de andere kant een grotere versie daarvan. Sommige double dots oorbellen hebben juist heel andere ontwerpen aan elke kant, daarmee koop je dus twee paar oorbellen voor de prijs van één!

 

Trendy oorbellen

Volg de laatste oorbellen trends en bestel direct de mooiste oorbellen die je ooit hebt gezien! Heb jij al een paar Ibiza oorbellen in huis? Dat zijn oorbellen met die herkenbare Ibiza look, perfect voor het strand of een zomerse party. Een set extravagante oorhangers mag uiteraard ook niet in jouw collectie ontbreken. Sommige oorhangers hebben een sluiting die los zit, dat is een stuk veiliger mocht je er achter blijven hangen. Je wilt niet de Vincent van Gogh mode imiteren uiteraard! We hebben ook al punker oorbellen gespot in de vorm van een hondje. Net als double dots oorbellen heeft deze twee zijdes waarmee het lijkt alsof er een figuurtje door je oor steekt! Helemaal origineel. Je ziet het, kijk snel in de collectie trendy oorbellen in de webshop en laat jouw oren verrassen

http://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/

Related Posts

SAM Design

Maak de juiste afspraken

Auto bestickering, waarom wel en waarom niet?