Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Opslagman voor uw opslagruimte Utrecht

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Utrecht voor een schappelijke prijs? Dan zit u goed bij Opslagman. Als u te veel spullen heeft maar deze ook niet weg wilt doen is een opslagruimte namelijk de ideale en ook meest snelle oplossing. Wij snappen dat u waardevolle spullen, een persoonlijke verzameling of uw voertuigen niet zomaar weg wilt doen maar dat u ook de ruimte nodig heeft om deze op te bergen. Huur dan ook een opslagruimte en berg deze spullen veilig, handig en goed op bij een gemakkelijk bereikbare locatie. Klinkt u dat goed in de oren? U vindt het bij Opslagman. Bekijk onze opslagruimtes op onze site. U zult zien dat wij opslagruimtes verhuren in Utrecht en in Veenendaal, Diemen en Amerongen.

Wat zijn de mogelijkheden van opslagruimte Utrecht?

Natuurlijk snappen we dat u wat meer informatie wilt over onze opslagruimtes. Wij zorgen ervoor dat de opslagruimtes verwarmd, veilig en droog zijn. Zodoende komt u niet voor vervelende onverwachte verrassingen te staan. Bovendien kunt u de opslagruimtes in Utrecht zeven dagen per week, 24 uur per dag bezoeken. Alle opslagruimtes bevinden zich op dezelfde locatie, namelijk de Elektronweg in Utrecht. Dit is zeer makkelijk te bereiken vanaf omliggende steden, zoals Zeist, De Bilt en Maarssen. De opslagruimtes verschillen van afmetingen en daarom ook van prijs. De kleinste opslagruimte Utrecht is drie kubieke meter en de grootste opslagruimte is zesenzestig kubieke meter. Op de eerste etage starten de prijzen vanaf 29 euro per maand en op de begane grond vanaf 35 euro per maand. Bevalt de opslagruimte u helaas niet? Dan kunt u gelukkig dagelijks opzeggen!

Opslagman.nl

De Opslagman is al jaren actief in de vastgoedbranche in de omgeving Utrecht en omstreken. Wij zien uw tevredenheid als ons visitekaartje en we zijn dan ook erg dankbaar voor alle positieve reacties die onze klanten achterlaten. Wilt u graag meer weten over Opslagman of onze reviews lezen? Bezoek onze website. Mocht u nog vragen hebben of juist interesse in de diensten van de Opslagman, dan kunt u gerust en vrijblijvend contact opnemen.