Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Opslagman

Opslagman is er voor de verhuur van goedkope opslagruimtes. Misschien denkt u dat het mooie woorden zijn, maar u kunt gewoon onze prijzen vergelijken met die van de concurrenten. Wij maken het namelijk niet mooier dan het is. Wij verhuren gewoon uitstekende opslagruimtes voor ene degelijke prijs per maand. Daarnaast zijn de ruimtes 24/7 droog en verwarmd, en zeven dagen per week toegankelijk voor u, en veilig voor anderen. De condities in de ruimtes zorgen ervoor dat al uw spullen in goede staat blijven, hout zal niet vermolmen door een te hoge luchtvochtigheid, en er zal ook niets vergaan doordat het te koud is. Voor uw spullen wordt gewoon goed gezorgd. We hebben op al onze vestigingen camerabewaking zodat we alles in de gaten houden, en alleen u heeft toegang tot uw ruimte met uw unieke code en sleutel. U ziet het, veilig. 

Opslagruimte huren bij Opslagman

Het is vrij eenvoudig om opslagruimte te huren bij Opslagman, in een paar stappen bent u al klaar en is de ruimte klaar voor gebruik! Het eerste wat u uiteraard moet doen is een vestiging kiezen. Het is natuurlijk niet handig wanneer u denkt de perfecte opslagruimte gevonden te hebben, alleen maar om erachter te komen dat deze helemaal in Utrecht zit terwijl u in Veenendaal woont! Altijd controleren dus. Na de vestiging komt het kiezen van de ruimte zelf. Hierbij kunt u zelf een inschatting maken van de hoeveelheid vierkante meters die u denkt nodig te hebben. Wanneer u niet zeker weet hoeveel ruimte het handigst is voor u, kunt u altijd gebruik maken van de opslagcalculator op onze website. Hiermee wordt berekend hoeveel ruimte u nodig heeft op basis van de spullen die u erin wilt hebben. Ontzettend makkelijk, zo huurt u nooit te veel of te weinig ruimte. 

Kies voor Opslagman

Wanneer u eenmaal een vesting en een ruimte heeft gevonden, wordt het tijd om naar de huurovereenkomst te kijken. Wanneer u het hiermee eens bent, kunt u uw gegevens invullen en de eerste termijn overmaken. Wanneer dat geregeld is, kunt u gelijk de ruimte in gebruik nemen!