Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Opslagruimte in de Bilt van Opslagman

Bent u op zoek naar een opslagruimte in de Bilt? Soms gebeurd het dat u uw huidige woonplek moet verlaten terwijl u nog niet in uw nieuwe woonruimte terecht kunt, of zelfs nog niet een nieuwe woning hebt gevonden. Met een box van Opslagman kunt u waardevolle spullen opslaan en heeft u iedere dag toegang tot deze spullen tussen zes uur ’s ochtends en negen uur ‘s avonds. Buiten deze tijden kunt u uw box niet bezoeken zodat er een duidelijk overzicht blijft van wie wel en wie niet iets te zoeken heeft op het terrein. Met een box van Opslagman hoeft u niet uw gehele inboedel op marktplaats te zetten of naar de kringloop te brengen maar kunt u ze ‘gewoon’ veilig opslaan in een box die voldoet aan uw wensen. Een box is over het algemeen zo goed mogelijk beveiligd tegen vandalisme maar ook tegen diefstal of bijvoorbeeld bij een brand of waterschade.

Huur een opslagruimte bij Opslagman

U kunt nu al een opslagruimte in de Bilt huren vanaf 3m3. Heeft u meer ruimte nodig? Dan vindt u nog vele andere afmetingen tot wel 66m3. Hoe groot de afmeting is, hangt af van hoeveel ruimte u nodig heeft voor het opslaan van uw inboedel. U kunt kiezen op de goederen tijdelijk op te slaan maar ook voor een langere termijn is geen enkel probleem. Uw inboedel wordt niet alleen beveiligd, alle goederen blijven ook droog en verwarmd. U hebt dagelijks toegang tot uw persoonlijke box met een toegangscode die u krijgt via uw portaal.

Vestiging van Opslagman in Utrecht

Heeft u liever een box in de hoofdstad van de provincie? Ook dat kan bij Opslagman! Sinds kort is er een nieuwe vestiging in Utrecht, die zich bevindt bij Leidsche Rijn. Door de drukte en levendigheid van de stad, is er een groot tekort aan woningen. ‘Self-storage’ kan dan ideaal zijn gezien de grond- en woningprijzen in Utrecht zeer hoog zijn. Soms kan het goedkoper zijn om een box te huren dan ruimer te gaan wonen.