Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Opslagruimtes in de omgeving Amersfoort voor een goede prijs!

Een paar weken geleden heb ik een opslagruimte gehuurd bij Opslagman in de buurt van Amersfoort. Mijn gezin en ik wilde graag een wat kleiner huis kopen, want het huis wat we nu hebben is veel te groot voor ons. Het wordt steeds moeilijk om alles schoon te houden en bij te houden. Vandaar de keuze om dit te veranderen, maar omdat we kleiner gaan wonen moeten er ook wat spullen weg. Daarom hadden we een opslagruimte gehuurd.

De beste opslagruimte in de omgeving Amersfoort zoeken

Ik begon te zoeken naar de beste opslagruimte in de omgeving van Amersfoort die ik kon vinden. Al snel had ik verschillende soorten bedrijven gevonden die mij misschien zouden kunnen helpen. Helaas had ik te snel conclusies getrokken, want sommige bedrijven hebben niet eens gereageerd op mijn mailtjes die ik had gestuurd. Er waren zelfs bedrijven die belachelijke prijzen aanbieden voor een kleine opslagruimte. Dit vond ik echt te ver gaan dus ben ik verder gaan kijken en kwam ik uiteindelijk bij de website van Opslagman. Ik bekeek de website en vond alles er goed uit zien. Nadat ik had overlegd met mijn vrouw, hadden we besloten om contact op te nemen met het bedrijf. Na ongeveer een paar uur kregen we meteen reactie van met een mooie opgestelde offerte. De offerte zag er goed uit en we gingen akkoord. Over een paar dagen zouden we de opslagruimte kunnen gebruiken!

Geweldige service

Toen ik aankwam met de spullen van het huis, liet een van de medewerkers van opslagman ons de opslagruimte zien en alles zag er super uit. De grootte van de ruimte was precies genoeg voor wat we nodig. Bovendien legde de medewerker ons de instructies uit van wanneer we bij de opslagruimte konden en de extra hulp die zij ons konden aanbieden. Dit was echt een geweldige service! Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf ben gegaan.

Probeer het zelf!

Wilt u ook een opslagruimte huren in uw omgeving? Bekijk dan de volledige website van Opslagman via www.opslagman.nl voor meer informatie over het huren van een opslagruimte online. U kunt dan ook meteen kijken bij welke vestiging u er een wilt huren.