Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Poffertjespannen verkopen? Dit heb je zoal nodig

Het Hollandse poffertje is met uitstek hét favoriete gerecht van vele Nederlanders. Het luchtige poffertje kan als maaltijd dienen voor iedere menugang. Eet poffertjes bijvoorbeeld als ontbijt in combinatie met een spiegelei en uitgebakken spek. Of combineer de poffertjes met avocado en zure room of met gerookte zalm. Dit zijn natuurlijk zéér bijzondere combinaties, maar je kunt het poffertje natuurlijk ook eten met een flinke laag poedersuiker! Kies voor toppings die jij lekker vindt en creëer daardoor het perfecte poffertjes gerecht!

Iedereen wordt blij van poffertjes

Het is natuurlijk altijd mogelijk om kant-en-klare poffertjes te kopen in de supermarkt—maar het kan nog véél lekkerder. Jij kunt namelijk ook zeer eenvoudig thuis jouw eigen poffertjes maken! Dit lijkt misschien heel lastig omdat het poffertje vrij klein is. Wees echter niet bang! Jij hoeft geen ieniemienie pannenkoekjes te bakken wanneer jij poffertjes wilt bereiden. Het enige wat jij namelijk nodig hebt is een lekker beslag én een poffertjespan. Een poffertjespan is als het ware een koekenpan met kuiltjes in de bodem. Door het beslag in deze kuiltjes te plaatsten ben jij in staat om het allerlekkerste poffertje te bereiden. Draai het poffertje na enkele minuten om en laat de onderkant ook mooi bruin worden. Bestrooi de poffertjes vervolgens met veel suiker en/of appelstroop en eet ze op. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de poffertjes aankoeken want de meeste poffertjespannen beschikken over een super anti-aanbaklaag. Je kunt de poffertjes dus eenvoudig keren zonder dat ze aan de pan kleven!

Deze producten heb je nodig voor de verkoop

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vele poffertjespannen die verkrijgbaar zijn? Verdiep je dan eens in de vele verschillende mogelijkheden. Wat je daarnaast ook zou kunnen doen is zelf pannen verkopen om poffertjes mee te maken. Daarvoor heb je naast de pannen niet heel veel nodig. Alle benodigdheden om zelf poffertjespannen en aanverwante producten te kunnen kopen vind je online op www.idpos.nl. Denk hierbij aan bonprinters, labelprinters, kassa’s en meer!

Related Posts

Een SEO tekstschrijver om valkuilen te voorkomen

Nieuwe mappen nodig voor in de horeca

Ooglidcorrectie