Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

SAM Design

 

Bent u op zoek naar een webdesign bureau om een nieuwe website te laten maken voor uw bedrijf? SAM Design te Haarlem is een ervaren webdesign bureau dat de meest moderne gebruiksvriendelijke websites maakt voor haar klanten. Natuurlijk is het maken van een website een procedure en gebeurt dit niet vanzelf. Hieronder wordt kort besproken hoe de procedure van een nieuwe website gaat bij SAM Design.

 

Kennis maken

Tijdens het eerste gesprek gaat u zitten met een van onze webdesigners en vertelt u kort iets over uw bedrijf. Dan kan u aangeven wat voor soort website u wil laten designen en welke wensen u heeft voor de nieuwe website. Is er een bepaald kleurenschema waar de designer zich aan moet houden? Of moet de website een contactformulier of chatfunctie bevatten? Al deze wensen kan u aangeven en onze designer zal dan zijn best doen om dit goed voor u te regelen. Na dit gesprek krijgt u van ons een offerte.

 

De conceptversie voor elke pagina

Na de goedkeuring van de offerte kan de webdesigner aan de slag met het maken van een conceptversie voor elke pagina. Zo voorkomen we extra werk en kunnen we ons er van verzekeren dat de klant tevreden is met de website. De conceptversie kan eventueel wat heen en weer worden gestuurd

 

De hele website aanmaken

Wanneer u akkoord bent gegaan met de conceptversie voor elke pagina is het tijd om de rest van de website aan te maken en in te vullen. Daar is inhoud voor nodig, die u zelf kan aanleveren of u kan het aanleveren door het webdesign bureau laten gebeuren. De inhoud laten maken door een marketeer heeft vaak het voordeel dat de inhoud er heel professioneel uit ziet maar dit is vaak ook wat duurder. Na het aanmaken van de hele website kan de website gelanceerd worden en bent u nu vindbaar. Geniet van uw nieuwe online imago en aarzel niet om vragen over beheer te stellen aan uw webdesigner.

 

Related Posts

Ontdek het baby eerste jaar boek van Studio Ins & Outs

Bubbel enveloppen van Verpakking Voordeel

Zou je graag kunststof producten laten maken?