Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Taxi Schiphol,goedkoper dan je denkt !

Bestel je Taxi Schiphol online

Ga onbezorgd op reis en boek vooraf een taxi Schiphol. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat je op het gewenste tijdstip op Schiphol bent. Vanuit heel Nederland kan je bij ons een goedkope taxi bestellen die je op tijd naar de luchthaven brengt. Zo kan je lekker ontspannen aan je vlucht beginnen zonder je druk te maken over het vervoer.

Online Taxi Bestellen

U kunt onze taxi’s 24/7 tot 3 uur van tevoren bestellen. Wij geven u direct de snelste route en de goedkoopste prijs. Wij houden rekening met verkeer, maar u betaalt altijd voor de goedkoopste route.

Wat kost een taxi naar Schiphol?

Bereken de prijs voor een taxi naar Schiphol met het bestelformulier op deze site. Ook via de Taxi Schiphol App weet je binnen een minuut wat de kosten zijn.

✓ Geen meterprijs
✓ Geen wachttarief
✓ Geen starttarief
✓ Geen nachttarief
✓ Geen bagagetoeslag
✓ Geen gedeeld vervoer
✓ Geen verborgen kosten
✓ Wel de beste service

Uitgerust op reis

Reis je naar Schiphol met de taxi of vertrek je juist met de taxi vanaf Schiphol? Schiphol heeft uitstekende taxivoorzieningen. Vertrek vanaf de standplaats voor Schiphol Plaza of stop voor de deur bij de vertrekhallen: jouw reiscomfort staat altijd voorop.

Taxi’s vanaf Schiphol

De geregistreerde taxibedrijven op Schiphol brengen je graag naar elke bestemming in Nederland. Volg in de terminal de borden en vloerstickers naar de officiële taxistandplaats voor Schiphol Plaza. Vanaf hier rijden taxi’s die ritprijs netjes bijhouden via hun boordcomputer. Zo betaal je nooit te veel. Bovendien kun je in iedere taxi contactloos betalen. De chauffeurs accepteren creditcards, mogen geen ritten weigeren en geven je een geprinte bon.

Bij Taxi Schiphol weet je dat je voordelig van en naar de Amsterdamse luchthaven reist. Door geboekte ritten met slimme technologie aan vervoerders te koppelen, kunnen wij altijd een lage prijs hanteren. Of het nu gaat om een normale taxi, luxe vervoer of een taxibusje (voor meer dan 3 personen): op deze manier hoeft je rit nooit veel te kosten. Boek een goedkope taxi naar Schiphol vooraf online en bespaar tot 70% op je ritprijs!

Taxi Schiphol

Schiphol taxi nodig? Dit boek je eenvoudig bij ons online! Vul het vertrekadres, de gewenste datum en het aantal reizigers in om de ritprijs te berekenen. Voor een scherp tarief brengen wij je van en naar Schiphol Airport!

Regel dus direct je taxi of taxibus om van onze voordelen te profiteren:
• Scherpste tarieven (tot 70% goedkoper dan het kilometertarief).
• Je rit kosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang van je rit.
• Wij vervoeren je bagage gratis.

Goede service staat bij Goedkoopnaarschiphol hoog in het vaandel

Wij begrijpen dat er zich situaties voor kunnen doen waardoor je toch af wilt zien van de geboekte rit. Gaat je reis bijvoorbeeld onverhoopt toch niet door? Dan kun je, tot 3 uur voor vertrek, de geboekte schipholtaxi zonder kosten annuleren. Wij zullen het betaalde bedrag dan volledig crediteren. Na annulering zullen wij jouw vervoerder zelf op de hoogte stellen van de annulering. Je hoeft dus zelf geen contact op te nemen met de chauffeur die aan jouw rit gekoppeld was. Wanneer de boeking met iDeal betaald is, dan zal het bedrag binnen 3 werkdagen na annulering weer op je rekening staan.

Ophalen op Schiphol?

Vul de landingstijd van uw vlucht in. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten (zorg ervoor dat u het volledige vluchtnummer invoert). Uw chauffeur neemt nadat u geland bent contact met u op, op het door u opgegeven mobiele nummer.

Bestel uw privé taxi van en naar Schiphol

 Al jaren uw vertrouwde Schiphol taxi;

 Heeft u direct een Schiphol Taxi nodig? Neem dan telefonisch contact op

 Bestel uw taxi online tot 3 uur van tevoren en bespaar tot 75%;

 Betaal in de taxi of betaal veilig online via iDeal;

 24/7 telefonisch bereikbaar;

 1500+ luxe voertuigen;

• Al jarenlange gespecialiseerd in het vervoer van en naar Schiphol (met een 9.3 reizigerswaardering zorgen wij steeds opnieuw voor tevreden klanten).
• Bij vluchtvertraging blijven we op je wachten.
• Door bij te dragen aan de beperking van CO2-uitstoot, dragen we bij aan een beter milieu (ook een elektrische taxi behoort tot de mogelijkheden).

Kosten taxi Schiphol

Staat er een vliegreis op de planning? Je ticket geboekt, hotel al betaald, alleen nog even vervoer naar het vliegveld regelen. Bereken de kosten voor een taxi naar Schiphol binnen één minuut op deze site of met de Taxi Schiphol App.

Wij vervoeren zowel van als naar de luchthaven; je kunt bij ons dus direct een retour bestellen. Voor de terugreis vanaf Schiphol houden onze chauffeurs de status van je vlucht voortdurend in de gaten. Hier wordt rekening mee gehouden met betrekking tot het ophaalmoment van je taxirit. Onze chauffeurs blijven namelijk tot één uur en tien minuten na landing van je vlucht op je wachten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de aanvullende informatie van je vlucht die op de luchthaven bekend is.

Gun jezelf en je reisgezelschap het comfort van een vooraf gereserveerde taxi naar Schiphol. De prijs zal je niet teleurstellen! Natuurlijk is de prijsopgave geheel vrijblijvend.

Je gaat écht goed voorbereid op reis, wanneer je de heen- en terugrit met de taxi naar de luchthaven bij taxi Schiphol boekt. Je kunt vooraf betalen, zodat je geen gedoe hebt bij het afrekenen met contant geld of een creditcard in de taxi.

Adres voor een Schiphol taxi

Adres gegevens Schipholtaxi Amsterdam

 • Schipholtaxi Amsterdam
 • Adres: Mijehof 245 A, 1106 HG Amsterdam
 • Telefoon: 020-261 83 95
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Schipholtaxi.Amsterdam
 • Taxibedrijf : Schiphol taxi 

Adres gegevens Schipholtaxi Amsterdam Schiphol

 • Goedkope Schiphol taxi Amsterdam
 • Adresgegevens: Schiphol Boulevard 103, 1118 BG Schiphol
 • Telefoon: 020 261 3984
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Schipholtaxi.Amsterdam