Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Uw reclame op uw vrachtwagen met Rextom

Wij van Rextom organiseren reclametechniek en zijn gespecialiseerd in de reclametechniek binnen de transport. Vrijwel iedereen rijdt namelijk regelmatig op de (snel)weg en komt meerdere keren op een dag een vrachtwagen tegen. Wat nou als deze vrachtwagens een opvallende reclametekst hebben en hiermee dus een enorm publiek per dag kunnen aanspreken? Alle vrachtwagens die u op een dag tegenkomt zullen met hun saaie teksten waarschijnlijk weinig indruk op u maken. Wij van Rextom zorgen ervoor dat dit wel gebeurd met onze reclametechniek. Wij maken gebruik van offline en online marketing en communicatie. Hiermee werken wij bij u op locatie en op onze eigen locatie met een uitstekende kwaliteit en uiteraard dit ook allemaal een beetje vlug. Zo kunnen we van elke reclame iets unieks maken zodat mensen de boodschap niet snel zullen vergeten.

Waarvoor kunt u allemaal terecht bij Rextom?

Bent u benieuwd welke diensten wij van Rextom allemaal aanbieden rondom de reclametechniek? De diensten waarvoor u bij ons allemaal terecht kunt is een behoorlijke lijst: belettering, carwrapping, vormgeving, truckwrapping, building wrapping, rebranding, truckdesign, gevelreclame, inrichting, standbouw, reclameborden, Airtex fotobehang en merchandise. Ook buiten de transport kunt u dus bij ons terecht voor uw reclame en alles rondom promotie. Rextom staat bekend om ons verlangen naar nieuwe uitdagingen en wij zoeken dan ook altijd naar nieuwe manieren van reclame maken. Heeft u dus een idee dat niet valt onder onze aangeboden diensten? Neem even contact met ons op en waarschijnlijk zal blijken dat wij deze uitdaging graag aangaan! Benieuwd naar onze al reeds gerealiseerde projecten? Deze zijn een goed voorbeeld van onze werkwijze en onze passie en zijn te vinden op onze site. Wat u misschien op valt is dat deze projecten door heel Nederland verspreid zijn. Wij komen dan ook graag naar u toe.

Vacatures

Ons allround reclamebedrijf (ooit ontstaan uit een ontwerpbedrijf voor bedrijfauto’s en vrachtwagens) bestaat uit een team van hechte collega’s met passie voor hun vak. Benieuwd wie dit zijn? Op onze site stellen wij ons voor. Hier kunt u ook zien dat wij op zoek zijn naar nieuwe collega’s, wij horen graag van u als u interesse heeft in vrachtwagen reclame: klik hier.

Related Posts

Hulp bij buitensluiting

De Nederlandse Provider – SIP Trunk

Een SEO tekstschrijver om valkuilen te voorkomen