Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Voor iedereen die een baan zoekt

OTTO Workforce is er voor iedereen die een baan zoekt. Dat kan arbeid zijn voor in het binnenland, maar ook voor in het buitenland. Met name de Oost-Europese landen inclusief Duitsland lenen zich daar goed voor. Wij hebben goede contacten met deze staten en onze eigen werknemers zijn daar volop actief om werkzoekenden met de beste werkgever te verbinden.

Wanneer je dus op zoek bent naar een baan zal er gekeken worden naar jouw ervaring, naar je opleiding en waar je precies naar zoekt. Aan de hand van jouw profiel zal er gezocht worden naar de best passende banen bij jou in de buurt of juist buiten de landsgrenzen. Dat is aan jou. Wil je dus gauw een vacature vinden vraag dan gelijk om hulp bij OTTO en zorg ervoor dat je in no time niet meer naar een baan hoeft te zoeken.

De beste werknemers

Een voorwaarde is wel dat je gemotiveerd bent en bereid bent hard te werken. OTTO Workforce wil namelijk alleen de beste werknemers. Indien je zo’n gedreven werkkracht bent heb je ook de grootste kans op werk naar jouw keuze. Solliciteren hoeft in zo’n geval ook niet. Als je dus meer dan genoeg werkervaring hebt in het beroep waar de vacature voor is en ben je tevens sociaal en collegiaal? Dan kan je zeer snel geselecteerd worden en aan de slag gaan bij jouw nieuwe werkgever.

Ons stappenplan

Wij hanteren een grondig traject om iedereen die bij ons een baan zoekt op de juiste plaats te brengen. Het stappenplan begint met het aanmaken van een profiel waarin je opgeeft over welke kwaliteiten je beschikt. Deze wordt gematcht aan de behoefte van potentiële werkgevers. Wanneer daar eenmaal een match uitrolt zal er een selectie worden gemaakt. Daarna zal je in dienst begeleid worden en uiteindelijk zal er gepland worden voor eventuele toekomstige wijzigingen. En als laatste zal er een waarborging zijn van de kwaliteit om ervoor te zorgen dat jij optimaal blijft functioneren bij jou baan.

 

https://www.ottoworkforce.nl/