Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Waar letten we op bij het maken van een artist impression?

Een artist impression is een ideale manier om uw project te presenteren of om een visualisatie in handen te hebben die u helpt om belangrijke beslissingen te maken. Wel of niet overgaan tot de aankoop van dit project? De verbouwing wel of niet doorzetten?

Maar, misschien vraagt u zich af waar we allemaal op letten bij een artist impression woning? Dat leggen we u graag uit!

Standpunt

Het standpunt waaruit de artist impression te bekijken is, is ontzettend belangrijk. Een visualisatie van bijvoorbeeld de woonkamer is nu eenmaal het mooist vanuit een hoek, waarbij je ook nog zicht hebt op de ramen. Daarnaast is het fijn als je vanuit verschillende hoeken kunt kijken. Let daar dus op bij het laten maken van een impressie. Vraag naar de mogelijkheden.

Sfeer

De sfeer die wordt overgebracht in een artist impression woning is ook ontzettend belangrijk. Een sfeer is allesbepalend. Daarom vragen wij ook uitgebreid naar uw wensen. Welke inrichting is voor u het meest ideaal? Houdt u van modern of landelijk? Heel strak of meer gezellig? Wij zullen de sfeer zo goed mogelijk proberen over te brengen in de artist impression woning.

Belichting

Een ander zeer bepalend onderdeel van de impressie is de belichting. Die kan allesbepalend zijn. Is de woning donker of juist heel licht? Door de afmetingen van de ramen zeer nauwkeurig mee te nemen in onze visualisatie, zie je uiteindelijk een zo goed waarheidsgetrouw mogelijk beeld. Belichting is een heel belangrijk gegeven wanneer je (bijna) tot de aankoop van een woning overgaat. Misschien kom je erachter dat er beter nog wat extra ramen toegevoegd kunnen worden en besluit je om wat extra opties te nemen bij de aanbouw van een huis. In geval van bestaande bouw, kies je er misschien voor om nog wat kleine aanpassingen te laten doen vóór je de woning betrekt.

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt er voor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl/diensten/artist-impression.html

Related Posts

Freevoice als uw persoonlijke telefoonservice

Taxidiensten online zoals de Schiphol taxi

Maak de juiste afspraken