Siteengin
Image default
Business / Publishing and Printing

Wat zou ik zonder de dozen van Dozenhal moeten doen?!

Als wij dozenhal niet hadden gevonden, dan hadden nu niet geweldige dozen gehad! Mijn bezorgingsbedrijf had een tekort aan dozen en waren op zoek naar nieuwe. Wij hadden contact met een bedrijf die ons de dozen leverde. Maar na veel pech hebben ze het financieel niet meer voor elkaar. Daarom zijn ze gestopt met de levering van onze dozen. Hierdoor moesten wij op zoek naar een nieuwe partner!

De zoektocht naar goede kwaliteit dozen

Nadat het andere bedrijf failliet is geraakt, moesten we een ander bedrijf zoeken die bij ons dozen kon leveren voor een goede prijs. We begonnen te zoeken in de omgeving waar ons bedrijf zit naar een nieuw bedrijf. Al snel kwamen we er achter dat deze bedrijven helaas niks voor ons konden betekenen. Dus gingen we op het internet verder zoeken. Daar kwamen ook snel resultaten te voorschijn! Na een tijdje zoeken op de websites van verschillende bedrijven, hadden we snel twee gevonden waar we van dachten dat die goed waren. Helaas viel de eerste meteen af, want ze namen geen contact met ons op terwijl we al meerdere keren het hadden geprobeerd. Daarom won het tweede bedrijf die wij vonden die ons het beste kon helpen en dit bedrijf was Dozenhal.

Dozenhal heeft ons super goed geholpen

We hadden eerst contact opgenomen met Dozenhal. Snel kregen we contact met hen en konden we meteen onderhandelen. Al snel bleek dat ze een speciale doos formaat moesten maken voor ons. Maar dat was helemaal geen probleem zeiden ze! Want dit zou ons geen extra geld kosten en ze vonden het niet erg om dit te doen. Ze zeiden zelfs dat dit alleen maar beter was voor hun assortiment. We waren echt super blij met hun service en diensten. De bestelling was precies goed en zelfs beter dan bij het vorige bedrijf. Tot de volgende bestelling Dozenhal!

Bezoek de website!

Bent u benieuwd naar meer informatie over de producten van Dozenhal? Bekijk de website voor alle informatie die u nodig heeft om uw bestelling te doen. U heeft verschillende opties uit dozen en nog veel meer! Neem dan ook gerust uw tijd om te kijken wat het beste bij u past! Hopelijk kunnen wij tot uw dienst zijn en u verder helpen!

Related Posts

Een afscheidscadeau voor een collega

Kleed je interieur aan met de juiste decoratie

Waar moet je op letten bij een bedrijfsovername?