Wil jij ook snel een nieuwe huurwoning?

Published by: 0

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe woning heb je vast en zeker geen zin om maanden te spitten tussen talloze opties en om overal het huurwoning aanbod in de gaten te houden. Dat snappen we bij Mellon maar al te goed. Wij zijn erin gespecialiseerd om geschikte huurwoningen razendsnel te koppelen aan geschikte huurders. Wanneer je snel een nieuwe huurwoning wilt betrekken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Snel filteren door handige zoekoptie
Bij het zoeken naar een nieuwe woning weet je één ding vast en zeker vooraf: de regio waar je je wilt gaan settelen. Met de handige filters op Mellon.nu kun je razendsnel scannen op woningen die binnen jouw favoriete regio vallen. Op zoek naar een huurwoning in de randstad? Wat dacht je van Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of bijvoorbeeld Leiden? Of zoek je het toch iets meer landinwaarts in bijvoorbeeld Oss, Doetinchem of Roermond? Via het handige stedenoverzicht maak je al een eerste selectie in je zoektocht naar een nieuwe huurwoning. 

Reageren kan eenvoudig en snel
Mellon.nu fungeert als bemiddelaar tussen de hurende en verhurende partij. Op die manier helpen we jou, de huurder, supersnel aan een nieuwe woning, kamer of studie. Op de website vind je een actueel aanbod van woningen die in de verhuur gaan. Bij elke woning vind je de mogelijkheid om direct een reactie achter te laten bij de verhuurder. Deze wordt via het platform automatisch doorgestuurd naar de verhurende partij. Via het e-mailadres dat je gekoppeld hebt aan je Mellon-account kan deze vervolgens weer reageren op jou.

Goedkoop inschrijven voor een huurwoning

Je krijgt de mogelijkheid om reacties achter te laten wanneer je een account aanmaakt op het Mellon platform. Hiervoor betaal je eenmalig een bedrag van €19,95, waarna je kunt reageren op woningen die voor jou interessant zijn. Opzeggen van je account gaat net zo makkelijk.

Waarom Mellon je beste optie is
De ervaring leert dat vele huurders via Mellon.nu hun nieuwe droomwoning vonden. Voor de twijfelaars zetten we een aantal voordelen op een rijtje.
 
– Via Mellon vind jij razendsnel een geschikte huurwoning.
– Met een account krijg je inzicht in extra woningspecificaties en reageer je direct richting verhuurders.
– Je betaalt eenmalig een vast bedrag.
– Je zoekt gericht op woningen in een bepaalde regio.
– Op Mellon start en eindigt jouw zoektocht naar je nieuwe thuis!

http://www.mellon.nu